Friday, March 5, 2010

Teruja!!!

Oh Aqeelah berdiri ari Rabu malam tu. Dia sibuk nak korek kotak kat tepi dinding, alih-alih dia dah berdiri. Alamak excitednye aku tengok! Tercari-cari kamera & hp time tu tapi tak jumpa pulok grrrrrrrrr....
So miss ler nak tangkap gambar dia berdiri nih. Anyway just nak bagi tahu semua yang anak aku nih dah boleh duduk sendiri sikit-sikit. So cute. Lain kali kalo aku dapat picnye aku tampal kat sini. Love you sayang.
---------------------------------------------------------------------------
*update*

Atas permintaan rerakan tersayang...ini dia pic Aqeelah berdiri huhuhu gambor profil dari belakang
(apalah mak ni.......... =D psst...sila abaikan prop2 tambahan yang bersepah tu ye..saja nak bagi efek mak sangat busy tak sempat kemas rumah =P).


7 comments:

Salwa said...

well done aqeelah!
bila nak i ni naz ooii
hehehe

My_Aqeelah said...

salwa: hehehe best tau tgk dia berdiri. bilalah nk jumpa awk ni salwa. isk...

Salwa said...

tepek gambar tau naz
i tggu malam nih
cepat tau
hahaha
sapa aku nak mengarah orang nih

lia said...

bravo... bravo...

caya la aqeelah....

xde linangan airmata ke, naz? kalau aku, sentiasa nyer leleh air mata ;p

My_Aqeelah said...

salwa: hehehe mahap le kita tak update selalu blog nih. nanti ek kita tepek pic die.

lia: hahaha rasa terharu gak. tapi terlupa lah coz excited cari camera tapi tak jumpa kakakah

zakiahck said...

kekekeaaa...cayalah anak dare giah dh padai berdiri okeh!!

My_Aqeelah said...

kiot @ nk pi jalan-jalan dlm umah cik kiot pulak. nak selongkar lemari baju..cari tudung canteks2 huhuhu