Friday, May 4, 2012

heart warming ...

I have to write about this. Tak tahu la kenapa. But there is a feeling inside me...yang ...ntahlah.
Aku tengok Ungu Violet petang semalam. Memang agak ketinggalan la sebab movie ni was released in 2005.



Jalan ceritanya biasa saja, boleh diagak. Tapi apa yang aku nak katakan disini ialah satu babak yang aku rasakan heart warming bagi ku.
Ketika Lando memegang tangan Kalin sewaktu dalam lif. Pada ku babak itu sangat heart warming. It is simple tapi sangat menusuk dalam jiwa aku.
Tak banyak filem atau drama yang aku tonton yang dapat berikan effect sebegitu pada aku. Walaupun aku ni memang senang nak menangis (reality..tengok kartun pun boleh nangis), tapi untuk merasakan satu babak itu ada moment heart warming adalah tak semudah untuk buat aku menangis.
Drama Korea ni pun sama. Ada moment heart warming juga...



Cerita ini pon .... :D tapi aku lebih syok tengok Edward aje hehehe



Atau adakah sebab faktor usia menyebabkan aku lebih lembut hati???

P/s: sedang cari novel Ungu Violet sebab nak tahu ending nya dengan lebih detail serta mahu menelusuri watak-wataknya dengan mendalam...ehem.....Kleenex please.
Published with Blogger-droid v2.0.4