Monday, July 5, 2010

Hooray!

Alhamdulillah. Bila fund cukup Aqeelah will go for cochlear implant operation. Kami target everything will be settle in this year jugak. Boleh tak aku charge sesiapa masuk blog aku ni RM1 sekali klik? Hehehehe Bley gak buat cukupkan fund Aqeelah yang memerlukan RM77K tu (isk boleh beli keta kancil 2 buah la harganya).

Diam tak diam, dah masuk bulan Julai. Hm...aku masih di sini, di ofis ini. Lagi 5 bulan aje 2011 menjelang. Harap-harap giliran aku untuk ambil rejuvenation leave akan menjelma tak lama je lagi. Insya-allah.

double happiness: Germany menang, Argentina
bungkus wakakaka...love you klose!

5 comments:

lia said...

tang germany menang 2... aku paling sukak ko wpon bz xhengat ;p

byk ek utk operate 2.... aku mampu doakan kebaikan & kebahagiaan cute aqeelah jer...

zakiahck said...

weii bank ade giliran amek coti 1 wk full kn..x sampe turn lg ek..sabo yea..weh byk jugak ek fund nk pki,aku lupe lah kaedah ko nk ckp kn fund tu tuari..eh nanti meetup cite la senang!hehee..yey tompang suki!!
~haa..suke la sgt..om germen mmg suki tarlampau tau argentina BUNGKOS..keh3 :-p

My_Aqeelah said...

lia --> yess itu sudah pasti okay!! germany is the best. AMIN tq for ur doa. semoga segalanya dipermudahkan.

Kiot --> cuti aku tgl 3 ari je. takde maknanya nak cuti seminggu, nak amik cuti 6 bulan teruss dan kemudian terusssssss hahahaha. nnt jumpa kite bla bla bla okey.

knv said...

semoga cepat2 dapat kumpul fund. akak doakan. amin.

:D

hugs and kisses to aqeelah.

p/s: kereta kancil dua buah pun takleh compare dengan kasih sayang kat anak, kan? :D

My_Aqeelah said...

AMin. Terima kasih on your doa kak knv. Harap makbul.
iyo kak, takleh compare. sama gak cam sanggup la sampai berputih mata buat kakpkek beribu lemon kan...hehehe
sayang punya pasal iye kan aje.