Monday, May 10, 2010

Kimora & PISA?



Sape pernah tengok Kimora : Life in The Fab Lane? Aku dulu memang suka siri ni. Tapi En Suami tak suka. So bila dia ada memang la aku tak boleh tengok.

Aku suka sangat tengok reality show nieh, tapi bukan lah yang macam AF or AI tu (paling kuat pun aku tengok Mentor jek, sebab Joe Flizzow punya student tu sore sedap) aku cuma tengok cam Gulianna & Bill dan Keeping Up With The Kardashians. Bukan apanya, best la tengok telatah diaorang. Semua cam berlagak diva jek, walaupun rasa cam 'eh iye ke ni' dan semua benda yang berlaku macam di'exaggerate'kan tapi itulah rasa kelakar je setiap kali tengok. Tapi En Suami kata rancangan ni semua cam tipu je. Semua jalan cerita cam dah di plan dan dibuat-buat macam tengok WWF la. So daripada aku dok dengar dia membebel tak tentu arah, maka aku pun tukar le channel Ceria.
Tapi semalam entah angin apa, aku bukak jugak tengok Kimora LITFL. Lagipun En Suami sibuk main computer games, jadi dia pun tak perasan aku tengah tengok cerita apa heehehe.

Kalo korang nak tengok sape Kimora ni bleh google kat sini. Oh ok..sebenarnya aku nak citer benda ni...semalam ada satu babak tu Kimora & whole family nak shoot photo for a magazine. Since she's having a new baby boy. Apa yang bestnya....dia pun pam susu gak!! And she's using PISA (aku rasalah, by looking at her pump breastshields head sets.) Aku tak sure berapa umur baby dia ni masa rakaman ni dibuat, tapi she's pumping setiap sejam sekali. Aku tengok ada sekali tu dia nak pas susu dia to her PA, adalah dalam 2oz-3oz per bottle. Kira meriah gak la susu dia.

Photobucket
Memang dah aku tahu ramai celeb yang bf kan baby. Mostly yang aku dengar citer pun artis Barat, cam Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie. Artis Malaysia pun ada juga cam Salina Saibi, Wardina...err itu ajela yang aku tahu. Tapi aku pelik lah...Kenapa tak ramai orang kita ni nak ikut macam diaorang ni, macam artis-artis ni? Benda lain elok aje follow, tapi tang perkara nan satu ni tak ramai pulak yang nak follow ye?? KENAPA??

3 comments:

lia said...

aku tau kimora ni sbb aku tgk reality show dia kui3 aku bantai jer smua aku tgk sbb aku xde astro... (statment apa ini?)

tp aku xtau dia ngandung, tup2 da bersalin? tp bagus la dia pump...

mamanoa said...

haaa.br pas tgk smlm..mmg PISA..confirm..tp bukan 2-3 oz yer..(sbb aku pengguna MEDELA FS..tp each btol dlm 4-5oz!!! byk nyer susu dia..da la pam sejam sekali..dasat-dasat...kagum sgt..hubby pun kagum gak..

My_Aqeelah said...

lia @ hehehehe ape nih cakap belit2. takde astro tp tgk kimora. ko tgk kat tv8 kut ek.

mamanoa @ pam sejam sekali teruja kan!