Monday, July 18, 2011

Run Forrest Run...



Ini bukan cerita Forrest Gump :D (btw cerita itu memang besst gilaks)

Tapi cerita tentang sepasang suami isteri yang lemak mereka sudah di tahap tepu.

Pencarian pengisar injakan (according to Kamus Dewan) atau dalam Bahasa Inggeris nya "treadmill" bermula dari semalam.


Mungkinkah yang ini?



atau yang ini?





lebih melampau yang begini :)
(boleh la aku blogging sambil walking or mendefinasikan blog walking dengan lebih tepat ? hahaha)





* kuasa motor treadmill - 2.0 hp is consider ok kalau dapat yang lebih lagi bagus
* warranty - lagi lama warranty lagi bagus
* cushioning pelapik treadmill - penting untuk elak sakit lutut bila dah tua nanti hehehe
(dipetik dari Treadmill Sales)


Tapi yang paling penting ialah...........

............
......
..



bila dah beli sila pakai, kalau tak nak jadi gemux macam ini




5 comments:

Marvic said...

jogging bertiga kat taman kan lg best.. :)

lia said...

ko cari yg buy 1 free 1 la... yg free jual kat aku ngeh3

My_Aqeelah said...

mv: mmg best jog ber3 tapi kalo every weekend angan2 aje nak ke taman utk jog tarak guna juga. baik beli benda ni, kalo aku stress tak dapat ke taman boleh la aku jog didalam rumah aje.

My_Aqeelah said...

lia : hahaha yang had reebok tu kalo beli dapat basikal sebijik. nak?

ck said...

aahahhaa..NGOKngek!!! *dedicated2DlastPIC!!*