Thursday, August 12, 2010

Hari Ini

Isk lambatnya masa berlalu. Aku tak ngantuk tapi letih la.
Balik ni nak singgah PARAM, nak tambah lauk sikit.
Kat rumah lauk ikan sambal semalam ada lagi.
Isk tertengok resepi sambal telur rasa tergugat la pulok.
Tapi baru semalam masak sambal takkan nak masak sambal lagi!
Malam kang nak masak rendang ayam. Buleh buat sahur..nyum..nyum.
Buleh gak buat bawak balik kampung esok.
Hehehe ada gak la buah tangan bawak balik. Kalu tak asyik tangan kosong jek.

YESS!!! Esok balik kampung yea yea!
Ikut plannya balik kerja je, amik Aqeelah pastu terus zass ke Perak.
Hmmm kalo ikut hati yang haloba nak aku ajak En. Suami balik
lagi sekali ke kampung end bulan 8 or awal bulan 9 (sebelum raya) coz raya kali ni kat KL.
At least dapat la jugak merasa berbuka pose SEKALI LAGI dengan family aku.
Tapi persoalannya 'nak ke dia?'

Meh aku telek jam sat.....
Jam baru pukul 3.45 la ...lambat lagi laa nak balik.
Seksanya.........

1 comment:

zakiahck said...

haha...raye kat KL aje keeeeeee?????
keh3...oitt giah wekend last week aku g telok intan..entry dh terperam semingu lebey x post2 haks!